سیاست های ده گانه سازمان اقتصادی کوثر در سال ۱۴۰۲
دکتر ناصر فخاری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر، سیاست های ده گانه سازمان در سال۱۴۰۲ را رسما ابلاغ کرد.
به نقل از روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر؛ ناصر فخاری مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره سازمان اقتصادی کوثر به منظور انسجام بخشی به اقدامات سازمان اقتصادی کوثر در سال ۱۴۰۲، سیاست های ده گانه ای را خطاب به کارکنان و مدیران این سازمان و شرکت های تابعه ابلاغ کرد.
وی در ابتدا با قدردانی از زحمات خدمتگزاران سازمان اقتصادی کوثر اعلام کرد: حدود ۶۵ درصد بودجه شرکتها و ۷۰ درصد بودجه سازمان در سال گذشته تحقق یافته است. فخاری در تکمیل این مساله افزود: تحقق بودجه در شرکت ها با رشد ۱۰۰ تا ۳۰۰ درصد توام بوده است.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با اشاره به اجرای کامل سیاست اقتصاد رهنما در سال گذشته اشاره داشت: در بخش رفاه افزایش کمک های مالی به بنیاد شهید، تامین نیازمندی های درمانی و رفاهی با فوریت جانبازان و اعطای کمک های گوناگون به سه دهک پایین درآمدی جامعه معزز ایثارگری اعطای خدمات بیمه ای بدون سقف و آغاز به ساخت پروژه های مسکن در مورد کارکنان اهم اقدامات در حوزه رفاه آفرینی را تشکیل می دهد.
نایب رئیس هیأت مدیره سازمان اقتصادی کوثر با گزارش دیگر خدمات کوثر بر محور اقتصاد رهنما اضافه کرد: فروشگاه بامک رهاورد سامانه هوشمندسازی شرکت هاست که رو به تکمیل است.
وی ادامه داد: در حوزه نوآوری هم پس از احصاء ۱۲۳ چالش شرکت های سازمان، رویداد نمایشگاهی مسأله محور را برگزار کردیم. بنابراین در مسیر رفع چالشها با ۱۴ شرکت فناور و دانش بنیان قرارداد امضاء کردیم که ان شاالله ثمرات آن در سازمان نمودار خواهد شد.
دکتر فخاری با اشاره به تامین سرمایه در گردش شرکت ها از راه مولدسازی اذعان داشت: مولدسازی را از املاک و اراضی راکد شروع کردیم و تا تکمیل ظرفیت تولید شرکت ها این رویکرد دنبال شد.
وی در حوزه استعدادیابی هم گزارش داد: در انتصابات خود به خروجی سامانه امصاک پایبند بوده ایم و سطوح مدیریتی و هیأت مدیره ای را از میان برگزیدگان این سامانه منصوب کردیم.
در ادامه دکتر ناصر فخاری سیاست های ده گانه سازمان اقتصادی کوثر که مسیر اجرای شعار سال را هموار می کند را به شرح زیر بیان کرد:
۱. شناسایی و رفع گلوگاه های تولید
۲. شناسایی و رفع گلوگاه های هزینه
۳. افزایش صادرات
۴. واردات بی واسطه مواد اولیه تولید از قبیل نهاده ها و سایر ملزومات
۵. مولدسازی دارایی های کم بازده
۶. اصلاح ساختار سرمایه گذاری و خروج از بنگاه های کم بازده
۷. افزایش انضباط مالی و شفافیت عملیاتی
۸. کمک به مهار تورم
۹. رشد صددرصدی سودخالص و عملیاتی شرکت ها
۱۰. رفع چالش های فناورانه
شایان ذکر است توفیق مدیران در پیاده سازی سیاست های ده گانه شاخص و معیار ارزیابی مدیران در سال ۱۴۰۲ خواهد بود. پیش از این نیز سیاست اقتصاد رهنما در سال ۱۴۰۱ به عنوان شاخص ارزیابی مدیران موفق به کار گرفته شد.